6siden xvid

Bryster escort6..

Ikast bio første undersøgelse gravid

ikast bio første undersøgelse gravid

Offentligt ansatte og personer, der udøver offentligt hverv, har en skærpet pligt til at underrette de sociale myndigheder, hvis de får kendskab til bekymrende forhold. Du kan udfylde en blanket, skrive et brev eller en e-mail, ringe, møde frem osv. Uge eller blodprøve (tripletest) i graviditetens.-20. Herefter vil du rutinemæssigt blive undersøgt af læge og jordemoder cirka én gang om måneden indtil. Din læge vil give besked til fødested og jordemoder om din graviditet, og du modtager de fleste steder automatisk brev fra din jordemoder med tidspunkt for første besøg. Familieafdelingens rådighedsvagt vurderer, om underretningen kræver en akut indsats. En fødselslæge på fødestedet.

Ikast bio første undersøgelse gravid - Undersøgelser i

Som regel bliver du kun undersøgt for sygdomme, der er kendt i familien. Under alle omstændigheder bliver du ikke som underretter selv part i barnets sag. Når du bliver gravid, bør du kontakte din læge og aftale tid til den første graviditetskonsultation. Kontakt os, send ikke anonym underretning, send anonym underretning, ring (alle hverdage mellem 09 - 10). Det er en god måde for den vordende far at følge med i graviditetens og barnets udvikling. Når du opdager, at du er gravid, skal du ringe til din læge og bestille tid til den første lægeundersøgelse, som finder sted mellem. Uge, hvis du ikke har fået taget en doubletest nakkefoldsscanning i graviditetens.-13.

Første: Ikast bio første undersøgelse gravid

Der skal foretages en undersøgelse, hvis barnet trænger til særlig støtte. Formålet med konsultationerne er at rådgive dig og følge graviditetens udvikling, så du forbliver sund gennem hele graviditeten, og så barnet får de bedste muligheder for at blive født sundt og levedygtigt. Spørg din læge, hvad praksis er på dit fødested eller ring til fødestedet, hvis du er i tvivl. Kommunen skal undersøge forholdene, når kommunen modtager en underretning, har den pligt til at vurdere, om der er grundlag for at undersøge barnets forhold. Det vil i første omgang ofte ske ved, at kommunen tager kontakt til barnets forældre. Du kan læse mere om undersøgelserne i Sundhedsstyrelsens pjece. Du må tage din partner med til alle undersøgelser, hvis I har lyst og behov. Alle, der får kendskab til, at et barn udsættes for vanrøgt eller nedværdigende behandling, har ifølge loven pligt til at underrette kommunen.

0 svar på “Ikast bio første undersøgelse gravid”

Efterlad et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Obligatoriske felter er markeret *